Drahichyn.4000kva droge transformatorWat zijn de kenmerken van

  • vrijgavetijd:2022-11-07 19:18:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:929
  • Korte omschrijving:

    Drahichyn.,De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldg

Artikel inhoud

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Drahichyn.Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Allahabad.De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Geluid bij faseuitval


Drahichyn.4000kva droge transformatorWat zijn de kenmerken van



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Fabrikant van omzetters

fabrikant van droge transformatoren

Totale kwaliteitsborgingAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Drahichyn.4000kva droge transformatorWat zijn de kenmerken van



lekkage van bout- of buisexterne draad

Directe arbeidfabrikant van droge transformatoren

Hoe droge transformator te selecteren

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Drahichyn.Norm voor de temperatuur van droge transformatoren,Drahichyn.Mobiele droge transformator,Drahichyn.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

fabrikant van droge transformatoren

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

    Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

  • Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

    Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

  • Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

    Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

  • Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

    Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

  • Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

    Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

  • Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

    Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

  • VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

    VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!