Talachyn.630 transformator met olieonderdompelingInstallatie gids

  • vrijgavetijd:2022-11-08 15:19:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:618
  • Korte omschrijving:

    Talachyn.,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale sp

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Talachyn.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Balaka.Fabrikant van transformatoren

Wanneer oliemonsters worden gebruikt,Talachyn.Parameters van 1600KVA droge transformator, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Talachyn.630 transformator met olieonderdompelingInstallatie gids



Fabrikant van transformatoren

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Dienst eerstDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Talachyn.Bodemkeuring standaard voor droge transformatoren,Talachyn.Is er een transformator in de distributiekamer?, schade aan machines en apparatuur, enz.

middelenKorte invoering van de nullijn van de transformator

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Talachyn.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Abqaq.Overige productinformatie
  • SwarthNameHandhefplatformDe gefaseerde aanpassing van de markt

    SwarthNameHandhefplatformDe gefaseerde aanpassing van de markt

  • SwarthNameHefplatform van aluminiumlegeringEr zijn verschillende manieren om de structuur te install

    SwarthNameHefplatform van aluminiumlegeringEr zijn verschillende manieren om de structuur te install

  • Gent.Vrachtlift op de bouwplaatsHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?

    Gent.Vrachtlift op de bouwplaatsHoe de slijtage te beoordelen en wat te verbeteren?

  • Lusaka.Type droge transformatorZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

    Lusaka.Type droge transformatorZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

  • Jincheng.Elektrisch hefplatform kleinIndustrie Technologie Industrie Verandering

    Jincheng.Elektrisch hefplatform kleinIndustrie Technologie Industrie Verandering

  • Jincheng.Veiligheid van hefplatformvoertuigenMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

    Jincheng.Veiligheid van hefplatformvoertuigenMerkstrategie is de sleutel tot verbetering van het con

  • EssenOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformWat zijn de componenten?

    EssenOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platformWat zijn de componenten?

  • Zwaller.Kleine elektrische liftProductie- en verkoopprijzen en situatie

    Zwaller.Kleine elektrische liftProductie- en verkoopprijzen en situatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!