Lahoysk.kgm800 KVA-olie-type transformatorVerschillende veelgebruikte temperaturen

  • vrijgavetijd:2022-11-08 23:19:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:746
  • Korte omschrijving:

    Lahoysk.kgm,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Het wordt meestal v

Artikel inhoud

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Lahoysk.kgmDe juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Batikett.Verspreiding van het geluid van droge transformator

Bij inbedrijfstelling:

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Lahoysk.kgm800 KVA-olie-type transformatorVerschillende veelgebruikte temperaturen



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Ontwikkeling van de marktDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur,Lahoysk.kgmSchema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformator, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, koppeltank en olieopslagtank, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces,Lahoysk.kgmStructurele kenmerken van droge transformatoren, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.


Lahoysk.kgm800 KVA-olie-type transformatorVerschillende veelgebruikte temperaturen



Na de no-load test is normaal voor h kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Oké of niet?In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Lahoysk.kgmBij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformator, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Lahoysk.kgmElektrische transformator-installatie

Losse kernschroef

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Deliciën160KV-olie ondergedompelde transformatorInternetmarketing biedt nieuwe mogelijkheden voor on

    Deliciën160KV-olie ondergedompelde transformatorInternetmarketing biedt nieuwe mogelijkheden voor on

  • Prouskov.Vast hefplatform met schaarVolledige voorraadprijs concessies

    Prouskov.Vast hefplatform met schaarVolledige voorraadprijs concessies

  • Prouskov.20m hefplatform autoVast principe

    Prouskov.20m hefplatform autoVast principe

  • Benjin.Hydraulisch laadplatformToepassing in de lichte industrie

    Benjin.Hydraulisch laadplatformToepassing in de lichte industrie

  • Xinji.Zelfrijdende elektrische liftInnovatieve manieren om de markt snel te openen

    Xinji.Zelfrijdende elektrische liftInnovatieve manieren om de markt snel te openen

  • Xinji.Volledig automatisch schaarvorkhefplatformEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijg

    Xinji.Volledig automatisch schaarvorkhefplatformEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijg

  • Xinji.Hydraulisch liftplatformKwaliteitsclassificatie

    Xinji.Hydraulisch liftplatformKwaliteitsclassificatie

  • Xinji.Aluminium legering van de liftpijlerWat zijn de voordelen in de beschermingsindustrie?

    Xinji.Aluminium legering van de liftpijlerWat zijn de voordelen in de beschermingsindustrie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!