BelgiëAanbesteding van distributietransformatorenDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

  • vrijgavetijd:2022-11-09 09:19:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:662
  • Korte omschrijving:

    België,Oorzaken van brand in transformatorHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de scha

Artikel inhoud

Oorzaken van brand in transformator

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms,BelgiëNationale norm voor olie ondergedompelde transformator, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

BelgiëFabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Tqibuli.kgmI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Respect voor klantenZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode,BelgiëDrie draaiende transformatoren, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

BelgiëVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Losse kernschroef

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Abqaq.Overige productinformatie
  • Atlanta.Hefschaar typeWelk merk presteert goed

    Atlanta.Hefschaar typeWelk merk presteert goed

  • Cimpia Turzii.Prijs van 2000kVA droge transformatorWelke voorzorgsmaatregelen?

    Cimpia Turzii.Prijs van 2000kVA droge transformatorWelke voorzorgsmaatregelen?

  • Nangong.Vast hefplatformDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

    Nangong.Vast hefplatformDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

  • Nangong.30 meter hefplatform autoHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

    Nangong.30 meter hefplatform autoHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

  • VicenzaNameHydraulische installatie voor hefplatformsHoe sterk is?

    VicenzaNameHydraulische installatie voor hefplatformsHoe sterk is?

  • Indianapolis.Elektrische lift op de vloerAanbeveling voor branchemerken

    Indianapolis.Elektrische lift op de vloerAanbeveling voor branchemerken

  • Indianapolis.Fabriek hydraulisch hefplatformBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

    Indianapolis.Fabriek hydraulisch hefplatformBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

  • Indianapolis.Eenvoudig liftplatformHoe de filmpitch te kiezen?

    Indianapolis.Eenvoudig liftplatformHoe de filmpitch te kiezen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!