Heist-op-den-BergBeginsel van de transformatorVerschillende classificatiemethoden

  • vrijgavetijd:2022-11-10 21:19:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:762
  • Korte omschrijving:

    Heist-op-den-Berg,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformato

Artikel inhoud

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Heist-op-den-BergHoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Al Minya.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Door een slechte afdichting, in het algemeen,Heist-op-den-Berg315 prijs van droge transformator,Heist-op-den-BergCode van het prestatieniveau van droge transformatoren, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Heist-op-den-BergBeginsel van de transformatorVerschillende classificatiemethoden



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Korting„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, enz.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Heist-op-den-BergBeginsel van de transformatorVerschillende classificatiemethoden



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Inspectie milieuWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Heist-op-den-BergNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Hoeveel kost de transformator?

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Emmen.Hefplatform met schaarvorkHoe de levensduur te verbeteren?

    Emmen.Hefplatform met schaarvorkHoe de levensduur te verbeteren?

  • Emmen.Profielen van aluminiumlegeringen voor liftenWat is er

    Emmen.Profielen van aluminiumlegeringen voor liftenWat is er

  • MesworthElektrische eenmastliftOnderhoud en onderhoudsmethoden

    MesworthElektrische eenmastliftOnderhoud en onderhoudsmethoden

  • Düsseldorf.Kleine lift op de tweede verdiepingWaar is het voor?

    Düsseldorf.Kleine lift op de tweede verdiepingWaar is het voor?

  • VlaardingenHydraulisch klein hefplatformVeelvoorkomende fouten en oplossingen

    VlaardingenHydraulisch klein hefplatformVeelvoorkomende fouten en oplossingen

  • ManoubaNameScb13-1600kva droge transformatorWat zijn de soorten?

    ManoubaNameScb13-1600kva droge transformatorWat zijn de soorten?

  • UlanhotKlein hydraulisch hefplatformHoe goedkoper de prijs, hoe beter

    UlanhotKlein hydraulisch hefplatformHoe goedkoper de prijs, hoe beter

  • SitaNameElektrische katrolliftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

    SitaNameElektrische katrolliftHoe industrialisatie snel te bevorderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!