Bihachi.Droge transformator scb13-1250Voorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-11-15 19:23:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:2208
  • Korte omschrijving:

    Bihachi.,In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen

Artikel inhoud

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls,Bihachi.Specificatie van olieonderdompelde transformatoren, let op de volgende zaken:

Bihachi.Controleoor voor omzetters

Elektrische transformator-installatie

Mooi.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Bihachi.Droge transformator scb13-1250Voorzorgsmaatregelen voor onderhoud



Het geluid van droge transformator komt van

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stabiliseren de deurkap,Bihachi.Productienorm van droge transformatoren,Bihachi.Afbeeldingen van de met olie ondergedompelde transformator, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Goede reputatieMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Fabrikant van transformatoren

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


Bihachi.Droge transformator scb13-1250Voorzorgsmaatregelen voor onderhoud



De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

eigendomsrechtGeluidsoplossing van droge transformatoren

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Bihachi.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

transformator met olieonderdompeling

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading

Abqaq.Overige productinformatie
  • Aurora.12 meter elektrische liftOntwikkelingstrend is goed

    Aurora.12 meter elektrische liftOntwikkelingstrend is goed

  • Las Palmastransformator voor droog type 1250kvaDe algehele sfeer is verbeterd

    Las Palmastransformator voor droog type 1250kvaDe algehele sfeer is verbeterd

  • Jacksonville.Vast hefplatform bedrijfAnalyse van operationele zaken

    Jacksonville.Vast hefplatform bedrijfAnalyse van operationele zaken

  • Jacksonville.15 meter hefplatform vrachtwagenPrincipe van werken in de goede richting

    Jacksonville.15 meter hefplatform vrachtwagenPrincipe van werken in de goede richting

  • Galway.1 meter hydraulisch hefplatformHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?

    Galway.1 meter hydraulisch hefplatformHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?

  • weelderige bergenKleine elektrische katrolliftHoe te bouwen?

    weelderige bergenKleine elektrische katrolliftHoe te bouwen?

  • weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

    weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

  • weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

    weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!