Berkovitsa.kgmHoeveel is 315 box transformatorOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • vrijgavetijd:2022-11-20 23:23:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:359
  • Korte omschrijving:

    Berkovitsa.kgm,Productieproces en stappen van droge transformatorDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam le

Artikel inhoud

Productieproces en stappen van droge transformator

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Berkovitsa.kgmTen eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd,Berkovitsa.kgmStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformator, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.


Berkovitsa.kgmHoeveel is 315 box transformatorOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning,Berkovitsa.kgmEconomische werking van de transformator,Berkovitsa.kgmFabrikant van een transformator met olieonderdompeling, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

BetrouwbaarHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Het geluid van droge transformator komt van


Berkovitsa.kgmHoeveel is 315 box transformatorOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden



Geluid bij faseuitval

Aanbeveling en raadplegingDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Berkovitsa.kgmDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Geluid bij faseuitval

Abqaq.Overige productinformatie
  • Estelgom.Gebruik van liftplatformHet belang van de selectie van machines

    Estelgom.Gebruik van liftplatformHet belang van de selectie van machines

  • Estelgom.Hefplatform van aluminiumlegeringTransformatie en ontwikkeling

    Estelgom.Hefplatform van aluminiumlegeringTransformatie en ontwikkeling

  • Gottingen.Volledig zelfrijdende mobiele liftVan producten helpen bij het opbouwen van een grote data

    Gottingen.Volledig zelfrijdende mobiele liftVan producten helpen bij het opbouwen van een grote data

  • Westelijke SaharaTransformer-box type transformatorWelke is beter

    Westelijke SaharaTransformer-box type transformatorWelke is beter

  • Le Valo VarpeAutomatische kleine heftafelDe actuele applicatiestatus van de omgeving

    Le Valo VarpeAutomatische kleine heftafelDe actuele applicatiestatus van de omgeving

  • Le Valo VarpeTijdelijk hefplatform voertuigWat is de markt?

    Le Valo VarpeTijdelijk hefplatform voertuigWat is de markt?

  • Bordeauxfrance.kgmMarine hydraulisch hefplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

    Bordeauxfrance.kgmMarine hydraulisch hefplatformEconomische ontwikkelingsomgeving

  • Colombes.Kleine elektrische hydraulische liftAandachtspunten bij voorbewerken

    Colombes.Kleine elektrische hydraulische liftAandachtspunten bij voorbewerken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!