Levski.Hoeveel kost de 2000 box transformatorOorzaken en preventie

  • vrijgavetijd:2022-11-21 23:23:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:516
  • Korte omschrijving:

    Levski.,transformator-onderneming met olieonderdompelingHoeveel kost de transformator?Levski.Ten eerste, is het over het algemee

Artikel inhoud

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Hoeveel kost de transformator?

Levski.Ten eerste, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,Levski.Regulering van de belasting spanning van de transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Oshogbo.Hoeveel kost de transformator?

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Levski.Hoeveel kost de 2000 box transformatorOorzaken en preventie



transformator met olieonderdompeling

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Werkbeschrijvinglekkage van olie op elektrische lasstand

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is,Levski.Droge scb10-transformator, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Levski.Hoeveel kost de 2000 box transformatorOorzaken en preventie



Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

gemiddelde methodeWanneer we olie ondergedompelde transformator,Levski.Markt voor droge transformatoren, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Hoe droge transformator te selecteren

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Levski.lekkage van olie op elektrische lasstand

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Villaban.kgmMobiele elektrische liftGeliefd bij veel fabrikanten

    Villaban.kgmMobiele elektrische liftGeliefd bij veel fabrikanten

  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatform met één kolomErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatform met één kolomErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en

  • Villaban.kgmKlein volledig automatisch hefplatformUitstekende kwaliteit

    Villaban.kgmKlein volledig automatisch hefplatformUitstekende kwaliteit

  • Villaban.kgmLift aluminiumlegeringBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

    Villaban.kgmLift aluminiumlegeringBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

  • Dresdenworld.kgmSchaarvork hooggelegen liftHoe de prijs te krijgen?

    Dresdenworld.kgmSchaarvork hooggelegen liftHoe de prijs te krijgen?

  • Oliveira do DouroHoeveel is een 400 KVA box transformatorToepassing in mechanische staalconstructies

    Oliveira do DouroHoeveel is een 400 KVA box transformatorToepassing in mechanische staalconstructies

  • HeilongjiangCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformHoge nauwkeurigheid

    HeilongjiangCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformHoge nauwkeurigheid

  • HeilongjiangCity in GermanyIntelligent hefplatform voertuigWat zijn de soorten materialen?

    HeilongjiangCity in GermanyIntelligent hefplatform voertuigWat zijn de soorten materialen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!