Trutnov.Nationale norm voor olie ondergedompelde transformatorPush nieuwe technologieën, nieuwe prod

  • vrijgavetijd:2022-11-26 22:05:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:453
  • Korte omschrijving:

    Trutnov.,Geluidsoplossing van droge transformatorenfabrikant van droge transformatorenTrutnov.Er is een magnetische inductie lijn

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

fabrikant van droge transformatoren

Trutnov.Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

BangassouNameEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.


Trutnov.Nationale norm voor olie ondergedompelde transformatorPush nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe diensten



De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd,Trutnov.Technische prestatietabel van droge transformatoren, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

StatistiekenLook van olie van gietijzeren delen

Dry type transformator bedrijf

Exploitatie van gesmolten transformator


Trutnov.Nationale norm voor olie ondergedompelde transformatorPush nieuwe technologieën, nieuwe producten en nieuwe diensten



Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Goede kwaliteitDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Onderhoudsinhoud van de transformator

Look van olie van gietijzeren delen

Trutnov.Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens,Trutnov.Basisstructuur van de transformator, tunnelbouw,Trutnov.Dat is een goede olie ondergedompelde energie transformator, chemische bedrijven en fabrieken.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Evry op SeineAluminium legering van het hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

    Evry op SeineAluminium legering van het hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

  • Cobh.Kleine lift voor het transport van groentenSlecht koelend effect

    Cobh.Kleine lift voor het transport van groentenSlecht koelend effect

  • MbaleNameTabel voor de berekening van transformatorenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

    MbaleNameTabel voor de berekening van transformatorenBreng veranderingen aan op de binnenlandse mark

  • XiqingCity in ChinaVast hefplatform voor ladingVoorzorgsmaatregelen en tips voor gebruik

    XiqingCity in ChinaVast hefplatform voor ladingVoorzorgsmaatregelen en tips voor gebruik

  • XiqingCity in ChinaHeftruck met rechte armProductprestaties en falen

    XiqingCity in ChinaHeftruck met rechte armProductprestaties en falen

  • ErdHydraulisch automatisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiveren

    ErdHydraulisch automatisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiveren

  • PakkenElektrische lift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

    PakkenElektrische lift van aluminiumlegeringDe financieringsgraad is nog steeds hoog

  • Pakken14 meter hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemethode?

    Pakken14 meter hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemethode?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!