Pelhrimov.kgmParameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorZaken die aandacht nodig hebb

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:27:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:539
  • Korte omschrijving:

    Pelhrimov.kgm,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappe

Artikel inhoud

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Pelhrimov.kgmTijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Bij inbedrijfstelling:

Sao Bernardo do Campo.Droge transformator

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.


Pelhrimov.kgmParameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorZaken die aandacht nodig hebben bij warm weer



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam,Pelhrimov.kgmKenmerken van de transformator voor droge typedistributie, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

kwaliteitsnormIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Pelhrimov.kgmParameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorZaken die aandacht nodig hebben bij warm weer



Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

tussenpersoonVerschillende afleidingsmethoden,Pelhrimov.kgmDroge transformator van de SC-serie, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn,Pelhrimov.kgmDrie fasetransformatoren prijs, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Pelhrimov.kgmMet de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Rolando.Verhoogde aluminiumlegering platformWaar is het gemak van?

    Rolando.Verhoogde aluminiumlegering platformWaar is het gemak van?

  • Gdynia.kgmElektrische lift 6 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

    Gdynia.kgmElektrische lift 6 meterVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

  • Wuerden.Kleine lift voor huishoudelijk gebruikTechnische ondersteuning

    Wuerden.Kleine lift voor huishoudelijk gebruikTechnische ondersteuning

  • Baja.Hydraulisch station van het hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    Baja.Hydraulisch station van het hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • Majaz al Bab.Selectie van droge transformatorContinue toevoeging van export

    Majaz al Bab.Selectie van droge transformatorContinue toevoeging van export

  • Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische ondersteuning

    Yuncheng.Mobiel hydraulisch hefplatformTechnische ondersteuning

  • Zawelche.Elektrische kleine mobiele liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Zawelche.Elektrische kleine mobiele liftVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • Zawelche.Verticaal hefplatform voor gehandicaptenEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Zawelche.Verticaal hefplatform voor gehandicaptenEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!