Haderslev.Productie van droge transformatorenHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?

  • vrijgavetijd:2022-11-27 11:33:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:279
  • Korte omschrijving:

    Haderslev.,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allema

Artikel inhoud

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is zoals ventilatieleiding, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

San JoseHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Haderslev.Productie van droge transformatorenHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Controleoor voor omzetters

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Totale kwaliteitsborgingHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Haderslev.Productie van droge transformatorenHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?



Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Professionele is koning.Oorzaken van brand in transformator

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Haderslev.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis,Haderslev.transformator voor stroombesparing,Haderslev.Technische parameters van de transformator,Haderslev.Structureel diagram van droge transformator, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Abqaq.Overige productinformatie
  • PadebornEenvoudig hydraulisch hefplatformIndustrie Technologie Industrie Verandering

    PadebornEenvoudig hydraulisch hefplatformIndustrie Technologie Industrie Verandering

  • ArsenElektrische tatamiliftWelke websites te volgen in het toepassingsgebied

    ArsenElektrische tatamiliftWelke websites te volgen in het toepassingsgebied

  • ArsenHefplatform voor bouwplaatsHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen

    ArsenHefplatform voor bouwplaatsHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen

  • ArsenHydraulisch hefplatformGoede reputatie

    ArsenHydraulisch hefplatformGoede reputatie

  • ArsenHydraulische lift van aluminiumlegeringSleutelproblemen aanpakken om het succespercentage te ve

    ArsenHydraulische lift van aluminiumlegeringSleutelproblemen aanpakken om het succespercentage te ve

  • Albuquerque.kgmOndergrondse garageliftHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

    Albuquerque.kgmOndergrondse garageliftHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  • LegnanoNameHome Buiten Kleine LiftHoe de verkooksing van draadtreksmeermiddel op te lossen?

    LegnanoNameHome Buiten Kleine LiftHoe de verkooksing van draadtreksmeermiddel op te lossen?

  • Merignac.Klein hydraulisch hefplatformDe manifestatie van delaminatiescheuren

    Merignac.Klein hydraulisch hefplatformDe manifestatie van delaminatiescheuren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!