Kajaani.Structuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorVoordelen van industriële ontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-11-27 15:41:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:551
  • Korte omschrijving:

    Kajaani., het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te an

Artikel inhoud
het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd,Kajaani.Olie dompelde transformator 2500kVA, als alle velden duidelijk zijn de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Kajaani.Visuele controle voor de controle van de transformator

fabrikant van droge transformatoren

Rio Cauto.lekkage van olie bij loopflens

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen,Kajaani.S13-50 /10 krachttransformator, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Kajaani.Structuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorVoordelen van industriële ontwikkeling



Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

productieDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Kajaani.Structuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorVoordelen van industriële ontwikkeling



In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,Kajaani.Toegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformator, te verminderen.

activaDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De interne markt voor transformatoren is traag

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Kajaani.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Lucca.Electrisch hefplatform van de liftAnalyse van prijsindexoperaties

    Lucca.Electrisch hefplatform van de liftAnalyse van prijsindexoperaties

  • Lucca.Enkele mast aluminiumlegering liftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

    Lucca.Enkele mast aluminiumlegering liftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

  • New York CityVaste schaarliftWat zijn de soorten?

    New York CityVaste schaarliftWat zijn de soorten?

  • KamuliNameTransformer energieDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

    KamuliNameTransformer energieDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

  • torayVerkoop van vaste liftenSpeel de rol van anti-diefstal

    torayVerkoop van vaste liftenSpeel de rol van anti-diefstal

  • torayPneumatisch hefplatform voertuigOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

    torayPneumatisch hefplatform voertuigOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

  • La RochelleHydraulische hefplatform van de kettingWat zijn de specifieke kenmerken van

    La RochelleHydraulische hefplatform van de kettingWat zijn de specifieke kenmerken van

  • Schiedan.kgmElektrische waterpoort liftToepassingscategorieën en installatiemethoden

    Schiedan.kgmElektrische waterpoort liftToepassingscategorieën en installatiemethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!