Seinjoki.Structuur van een olietransformatorHoe om te gaan met de waarde van kranen met een zonneste

  • vrijgavetijd:2022-11-27 15:56:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:416
  • Korte omschrijving:

    Seinjoki.,Seinjoki.Elektrische hoogfrequente transformator,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn

Artikel inhoud
Seinjoki.Elektrische hoogfrequente transformator,

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Seinjoki.Verhoging van het proces van droge transformator?

Elektrische transformator

Dobele.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Seinjoki.Structuur van een olietransformatorHoe om te gaan met de waarde van kranen met een zonnesteek?



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Handtastmethode voor de controle van de transformator

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

analyseDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,Seinjoki.Isolatiemateriaal voor droge transformatoren,Seinjoki.Elektrische hoogspanningstransformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Seinjoki.Structuur van een olietransformatorHoe om te gaan met de waarde van kranen met een zonnesteek?



De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Conclusie van de testDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Seinjoki.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Abqaq.Overige productinformatie
  • NederlandGroot hefplatformToegewijd servicesysteem

    NederlandGroot hefplatformToegewijd servicesysteem

  • NederlandHefplatform van aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

    NederlandHefplatform van aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

  • KoshalinVrachtlift in magazijnLeer je het juiste bedrijf te kiezen

    KoshalinVrachtlift in magazijnLeer je het juiste bedrijf te kiezen

  • Dakhlaworld.kgmTransformer-olie ondergedompeldVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

    Dakhlaworld.kgmTransformer-olie ondergedompeldVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

  • AnciCity in ItalyEenvoudige en handige kleine liftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerk

    AnciCity in ItalyEenvoudige en handige kleine liftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerk

  • AnciCity in ItalyVast hefplatform vrachtwagenWat denk je

    AnciCity in ItalyVast hefplatform vrachtwagenWat denk je

  • Uden.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformSterk compileervermogen

    Uden.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformSterk compileervermogen

  • OffenbachKleine elektrische laadliftAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoo

    OffenbachKleine elektrische laadliftAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoo

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!