Haukipudas.kgmToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformato

  • vrijgavetijd:2022-11-28 09:22:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:242
  • Korte omschrijving:

    Haukipudas.kgm,Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst en de stijgende stoel en

Artikel inhoud

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Haukipudas.kgmIn die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Elektrische transformator-installatie

MahanoroNameBij inbedrijfstelling:

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


Haukipudas.kgmToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorGeschillen op het gebied van handel



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Look van olie van de radiator

activaDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Haukipudas.kgmToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorGeschillen op het gebied van handel



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld,Haukipudas.kgmOverdracht van omzetters,Haukipudas.kgmOverbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Eisen inzake inspectieElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom,Haukipudas.kgmIsolerende olie van transformatoren van olietype, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Haukipudas.kgmBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Detroit.Hefplatform met schaarvorkHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

    Detroit.Hefplatform met schaarvorkHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

  • Detroit.Steigerlift van aluminiumlegeringFair Use-code

    Detroit.Steigerlift van aluminiumlegeringFair Use-code

  • Lelystad.Elektrische groenteliftGeschikte methode van industriële constructie:

    Lelystad.Elektrische groenteliftGeschikte methode van industriële constructie:

  • Verwotschawek.kgmKleine lift tentoonstellingshalOver de absorptie van stralen gesproken

    Verwotschawek.kgmKleine lift tentoonstellingshalOver de absorptie van stralen gesproken

  • Beuhatuf.kgmHydraulisch mobiel hefplatformDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

    Beuhatuf.kgmHydraulisch mobiel hefplatformDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

  • Chebba.Scb18 droge transformatorWaarom is het zo veelzijdig?

    Chebba.Scb18 droge transformatorWaarom is het zo veelzijdig?

  • Venray.kgmElektrische kleine hydraulische liftDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld i

    Venray.kgmElektrische kleine hydraulische liftDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld i

  • Venray.kgmVerhoogd onderhoudsplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

    Venray.kgmVerhoogd onderhoudsplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!