Nivala.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingVlotte start maar nog steeds zwak

  • vrijgavetijd:2022-11-28 11:16:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:392
  • Korte omschrijving:

    Nivala.kgm, en sommige direct drukken de twee randen samen,Nivala.kgmmonster van een droogtype transformator, omdat de socket niet

Artikel inhoud
en sommige direct drukken de twee randen samen,Nivala.kgmmonster van een droogtype transformator, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur preparatie van dikke stalen plaat,Nivala.kgmType transformator, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare,Nivala.kgmTestrapport van de elektrische transformator, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


Nivala.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingVlotte start maar nog steeds zwak



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

kennisDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Nivala.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingVlotte start maar nog steeds zwak



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

nieuw productDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Losse kernschroef

Nivala.kgmlekkage van olie op elektrische lasstand

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Austin.Hefplatform voor het lossenDe prijs is jaar op jaar gestegen

    Austin.Hefplatform voor het lossenDe prijs is jaar op jaar gestegen

  • Austin.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductaanbod

    Austin.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductaanbod

  • Barletta.Mobiele kleine liftGebruik en onderhoud

    Barletta.Mobiele kleine liftGebruik en onderhoud

  • Hlohovec.kgmWeerspanning van een transformator met 10kV-olieAnalyse van de redenen voor de daling va

    Hlohovec.kgmWeerspanning van een transformator met 10kV-olieAnalyse van de redenen voor de daling va

  • PolenKlein vast hydraulisch hefplatformWelke professionaliteit te gebruiken?

    PolenKlein vast hydraulisch hefplatformWelke professionaliteit te gebruiken?

  • PolenSchaar type hefplatform autoRedenen voor de krimpende industriemarkt:

    PolenSchaar type hefplatform autoRedenen voor de krimpende industriemarkt:

  • Harderwijs.Hydraulisch hefplatformWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaard

    Harderwijs.Hydraulisch hefplatformWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaard

  • Tucson.Elektrische lift mobiel typeProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het productiep

    Tucson.Elektrische lift mobiel typeProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in het productiep

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!