Hamburg-Eimsbuetteltransformator voor het type 10kV-vakSterke groei exportorders

  • vrijgavetijd:2022-11-29 14:44:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:205
  • Korte omschrijving:

    Hamburg-Eimsbuettel,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:De elektrische transformator is een geïdeal

Artikel inhoud

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw,Hamburg-EimsbuettelPrijs van 125kva droge transformator, chemische bedrijven en fabrieken.

Hamburg-EimsbuettelEnergiebesparende analyse van de transformator

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator,Hamburg-Eimsbuetteltransformator voor droge type, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Malabo.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

transformator met olieonderdompeling

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens,Hamburg-EimsbuettelTestrapport van de elektrische transformator, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


Hamburg-Eimsbuetteltransformator voor het type 10kV-vakSterke groei exportorders



De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Hoe droge transformator te selecteren

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Economisch beheerkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Fabrikant van transformatoren


Hamburg-Eimsbuetteltransformator voor het type 10kV-vakSterke groei exportorders



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Klik om te bekijkenTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Onderhoudsinhoud van de transformator

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Hamburg-EimsbuettelHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Abqaq.Overige productinformatie
  • Shuncheng.Hydraulisch hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Shuncheng.Hydraulisch hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • Pila.Elektrische bakstenen liftWat zijn de fouten?

    Pila.Elektrische bakstenen liftWat zijn de fouten?

  • Pila.Uitlaatplatform voor personeel en vrachtliftInstructies voor industrienormen

    Pila.Uitlaatplatform voor personeel en vrachtliftInstructies voor industrienormen

  • Pila.Liftplatform van de aluminiumlegeringOfferte

    Pila.Liftplatform van de aluminiumlegeringOfferte

  • KemonaCity in Germany6-meter kleine liftVerschillende parameternormen:

    KemonaCity in Germany6-meter kleine liftVerschillende parameternormen:

  • KloosterRang van de producenten van boxtransformatorenTechnologisch innovatie-ecosysteem

    KloosterRang van de producenten van boxtransformatorenTechnologisch innovatie-ecosysteem

  • Datong StadKleine mobiele liftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Datong StadKleine mobiele liftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • Datong StadExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenLeg de gezamenlijke verwerkingstec

    Datong StadExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenLeg de gezamenlijke verwerkingstec

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!