Hamburg-Bergedorf200 KVA droge transformatorAnalyse van stimuleringsvereisten

  • vrijgavetijd:2022-11-29 18:06:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:304
  • Korte omschrijving:

    Hamburg-Bergedorf,De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie n

Artikel inhoud

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Hamburg-BergedorfDit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

fabrikant van droge transformatoren

Homagamafrance.kgmElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare,Hamburg-BergedorfVolledige lijst van Power Transformer Models, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, het is zeer klein.


Hamburg-Bergedorf200 KVA droge transformatorAnalyse van stimuleringsvereisten



Losse kernschroef

Fabrikant van omzetters

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

installerenEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

fabrikant van droge transformatoren

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.


Hamburg-Bergedorf200 KVA droge transformatorAnalyse van stimuleringsvereisten



(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Informatie-aanbevelingDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, hoe kleiner de weerstand met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen,Hamburg-BergedorfDroge transformator, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is,Hamburg-BergedorfHoeveel kost een 160 box transformator, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Hamburg-BergedorfAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Oorzaken van brand in transformator

Abqaq.Overige productinformatie
  • BraziliëHet hefplatform van hydraulische liftenProductselectie en cheats gebruiken

    BraziliëHet hefplatform van hydraulische liftenProductselectie en cheats gebruiken

  • BraziliëHeftruck van aluminiumlegeringOm vers bloed te injecteren

    BraziliëHeftruck van aluminiumlegeringOm vers bloed te injecteren

  • BunguNameParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieHet bedrijfsontwikkelingsmode

    BunguNameParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieHet bedrijfsontwikkelingsmode

  • TorrenNameHydraulische lift met vaste schaarRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw

    TorrenNameHydraulische lift met vaste schaarRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw

  • TorrenNameZelfrijdend hefplatformvoertuigVerschillende gebruiksmethoden

    TorrenNameZelfrijdend hefplatformvoertuigVerschillende gebruiksmethoden

  • Hebeiphilippines.kgmHydraulische schaarvorkHoe speel je een praktische rol?

    Hebeiphilippines.kgmHydraulische schaarvorkHoe speel je een praktische rol?

  • Arlington.Volledig elektrische zelfrijdende liftHoe de wetenschappelijke methode in het leven te wee

    Arlington.Volledig elektrische zelfrijdende liftHoe de wetenschappelijke methode in het leven te wee

  • Arlington.Hefplatform met geleiderailMethode van identificatie

    Arlington.Hefplatform met geleiderailMethode van identificatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!