Republiek Bosnië en Montenegro42CrMo dik wandlegering pijpBrede toepassing van producten

  • vrijgavetijd:2022-11-21 11:23:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:514
  • Korte omschrijving:

    Republiek Bosnië en Montenegro,Geproduceerd fabricageproces van I-beam: I-beam is een nieuwe industriële norm geworden voor slijtbestendige materialenD

Artikel inhoud

Geproduceerd fabricageproces van I-beam: I-beam is een nieuwe industriële norm geworden voor slijtbestendige materialen

De legeringen buis kan worden gehard door inductie verwarming, dus heeft het uitstekende rolvermoeidheid kenmerken en corrosiebestendigheid. Daarom is dit soort staal op grote schaal gebruikt als materiaal van de rolwalswals schroef in de walsmolen

Republiek Bosnië en MontenegroKiezen: als het materiaal na het reinigen niet kan worden verwijderd, wordt het beitsen geselecteerd. Kiezen van gegalvaniseerde pijp wordt verdeeld in chemische en elektrolytische. Hoe voorkomen we witte roest van gegalvaniseerde naadloze stalen pijp? Het heeft een bepaald corrosieeffect op de pijpleiding.

Directe rolpas systeem. Het directe rolpass-systeem verwijst naar het passeersysteem waarin de twee open benen van de I-beam-pass tegelijkertijd aan dezelfde kant van de rolas staan en de taille evenwijdig is aan de rolas.

Putrajaya.H-staal behoort tot een hoog-efficiëntie- en economisch snijprofiel (ander koudgevormde dun-wandstaal, wordt de flens van H-sectie staal verbreed, en de binnen- en buitenoppervlakken zijn meestal parallel, dus het is handig om te verbinden met andere componenten met hoge-sterkte bouten. De grootte is redelijk,Republiek Bosnië en MontenegroHoeveel is I-straal 160 per ton,Republiek Bosnië en Montenegro1Cr5Mo hogedrukgelegeerde pijp, series en modellen zijn compleet, wat handig is voor het instellen

I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.

Op dezelfde hoogte heeft de lichtstraal smaller benen, dunner middel en lichter gewicht dan gewone I-straal. Nee. - is grote I-straal, en nr. - is medium I-straal. De ingevoerde I-straal moet voorzien zijn van actuele specificaties, afmetingen en relevante normen.


Republiek Bosnië en Montenegro42CrMo dik wandlegering pijpBrede toepassing van producten



Het warmteafdichting effect is opmerkelijk. Het kan onmiddellijk worden begraven wat niet alleen middelen kan besparen, maar ook het verbruik kan verminderen, maar ook het milieu kan zuiveren. Het transport van gas kan voldoen aan de eisen van het vervoer op lange afstand, het voorkomen van daadwerkelijke exploitatie en onderhoud, voldoen aan de eisen van thermische isolatie en koude bescherming, verminderen van verwarmingsapparatuur, unieke en handige installatie, en de bouwcyclustijd van het project verminderen. Over het geheel genomen is het handiger om te gebruiken. Het kan ook worden gebruikt voor het vervoer van vloerverwarming en warmwaterbronnen.

Waarom zijn gegalvaniseerde pijpen zo goed?

Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.

KwaliteitsborgingI-beam, zowel normaal als licht, kan alleen direct worden gebruikt voor buigen van de leden of de leden van het rooster op het web vanwege de grote en smalle doorsnede en het grote moment van traagheidsverschil tussen de twee belangrijkste assen op de afdeling. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden en flexurale leden loodrecht op het web vlak, dus zijn toepassingsbereik is zeer beperkt. I-balken worden op grote schaal gebruikt in gebouwen en andere metalen structuren.

X-ray- of ultrasone tests moeten worden uitgevoerd voor de reparatie van het lassen van gelegeerde buizen, het lassen van strippend staal en de circumfferentiële naad. Voor het spiraallassen van staal voor het vervoer van ontvlambare algemene vloeistoffen moeten yibai%sx-stralen of ultrasone tests worden uitgevoerd. Voor het spiraallassen van gelegeerde pijpen voor het vervoer van water, afvalwater, gas, verwarmingsstoom en andere algemene vloeistoffen,Republiek Bosnië en Montenegro15CrMo-legering pijp op voorraad, moet een inspectie van de monsterneming met röntgenstralen of ultrasone tests (%) worden uitgevoerd.

Vaak wordt gevraagd dat de vorm van I-balk vergelijkbaar is met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen? Veel mensen kunnen, en/of;; Leg het in detail uit. Hier is een gedetailleerd antwoord voor u: veel mensen denken dat I-beam een binnenlandse naam is en H-beam is een vreemde naam. In feite is deze cognitie verkeerd. H-straal en I-straal zijn anders in vorm!


Republiek Bosnië en Montenegro42CrMo dik wandlegering pijpBrede toepassing van producten



Wat zijn de eisen voor de bouw van gelegeerde buizen

gemiddelde methodeI-straal is een lang stripstaal met groef, dat t

aanraken met een corrosieoplossing en het stalen substraat van corrosie onderhouden. In de algemene atmosfeer vormt het oppervlak van de zinklaag een dunne en dichte laag van zinkoxide, die moeilijk te ontbinden is in water, zodat het een bepaald onderhoudseffect heeft op de stalen matrix. Als zinkoxide en andere componenten in de atmosfeer onoplosbare zinkzouten vormen, is het corrosieeffect ideaal.

Toepassingsgebied van gelegeerde buizen

Republiek Bosnië en MontenegroEr moeten tegelijkertijd tactische rollen worden toegevoegd voor het rollen. Daarom zijn het walsproces en de uitrusting ervan complexer dan gewone walserijen. De maximale hoogte van gewalst H-staal dat in China kan worden geproduceerd is mm, die het gelaste composietgedeelte overschrijdt.

De passieve behandeling bij hoge temperatuur van de gelegeerde pijp is het verkrijgen van de passivatiebehandeling door verhitting in de warmtebehandeling apparatuur. Voor de passieve behandeling moet de oppervlaktelaag van de onderdelen worden verwijderd om afval te verwijderen. Bij een hogere temperatuur kan de passivatiebehandeling worden verkregen op basis van de omzettingstemperatuur en -tijd. De kleur van de passivatiewilm kan verwijzen naar de kleur van de gloeipijp, en de belangrijkste parameters van omgevingstemperatuur en tijd van het warmtebehandelingsproces kunnen worden geselecteerd.

Omdat een gelegeerde pijp een zeer unieke pijpmontage is, moeten we passende methoden gebruiken om de installatie in het geval van installatie uit te voeren, zodat de prestatieindex van de gegevens wordt gewaarborgd. Over het algemeen, bij het installeren van legeringen pijpen, zullen we u

Abqaq.Overige productinformatie
  • Xinmin1 ton heffen 8-meter vrachtliftEen paar dingen om op te letten

    Xinmin1 ton heffen 8-meter vrachtliftEen paar dingen om op te letten

  • Xinji.1 ton heffende vrachtliftSeminar over probleemintegratiestrategie

    Xinji.1 ton heffende vrachtliftSeminar over probleemintegratiestrategie

  • Jinzhong.1 ton kleine heflading liftWat is de reden voor de ongepaste prijsverhoging?

    Jinzhong.1 ton kleine heflading liftWat is de reden voor de ongepaste prijsverhoging?

  • Guangdong10 meter vrachtliftTrendvoorspelling

    Guangdong10 meter vrachtliftTrendvoorspelling

  • YingzeName10 ton heffende vrachtliftEnergiekosten

    YingzeName10 ton heffende vrachtliftEnergiekosten

  • Hejin.13 meter geleiderail type vrachtliftGebruik van productkenmerken

    Hejin.13 meter geleiderail type vrachtliftGebruik van productkenmerken

  • Shijingshan.kgm2 ton heffende vrachtliftProductieproces

    Shijingshan.kgm2 ton heffende vrachtliftProductieproces

  • Hunan.2 ton vrachtliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    Hunan.2 ton vrachtliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!