Bayaguana.kgmDompelrioolwaterpompDe aankoopgroep breidt zich geleidelijk uit

vrijgavetijd:2022-11-02 09:05:30 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:98

Kerntips:Bayaguana.kgm,Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pom

Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pompen is ons basisoverleven een probleem.

   De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier

Bayaguana.kgm   En heeft een breed scala aan toepassingen.

   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.

Shinas.   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.

   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.

   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.


Bayaguana.kgmDompelrioolwaterpompDe aankoopgroep breidt zich geleidelijk uit



   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.

   Werking onderhoud en onderhoud Tijdens de werking van de elektrische pomp, altijd de stroom, voltmeter en waterstroom observeren, en streven ernaar om de elektrische pomp te laten werken onder de nominale werkvoorwaarde.

   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

Risico van kwaliteit   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.

   Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.

   Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls,Bayaguana.kgmDiepwaterpomp voor irrigatie, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop


Bayaguana.kgmDompelrioolwaterpompDe aankoopgroep breidt zich geleidelijk uit



   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.

Interpretatie en observatie   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.

   Het kan binnen de volledige kop worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de motor niet overbelast wordt.

sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur

Bayaguana.kgm   Allereerst, laat s begrijpen de oorzaken van onvoldoende vloeistoftoevoer: Als het vloeistofniveau dat in de circulerende vloeistofopslagtank is opgeslagen lager dan %, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier,Bayaguana.kgmISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Abqaq.adviserennieuws
Abqaq.Laatste nieuws